All Electric Zandpaviljoen Pier 7 te Vlissingen

Pier 7 is een nieuw All Electric zand paviljoen op het badstrand van Vlissingen. Sinds begin april 2018 hebben zij hun deuren geopend.
In verband met het niet aanwezig zijn van gas en de huidige ontwikkelingen op het gebied van duurzaamheid, heeft men doen besluiten om dit paviljoen All Electric te maken. Dit heeft Etherma Benelux BV samen met installateur Switch Elektro gerealiseerd. Pier 7 is een ALL-ELECTRIC project en heeft het officiële internationale keurmerk voor duurzaamheid ontvangen “The Green Key”.

Waarom is Pier 7 een ALL-ELETRIC project?

Pier 7 is voorzien van moderne gebouwautomatisering in de vorm van domotica KNX-systeem (niet geleverd door Etherma). Hiermee kan op een efficiënte wijze gestuurd worden op gebruik van verlichting en verwarming, terwijl een hoge mate van comfort behouden blijft. Genieten met oog voor duurzaamheid. De intelligente schakelingen verhogen het comfort en voorkomen onnodig energieverbruik. LED verlichting in de kamers kan in vooraf ingestelde sferen worden geschakeld en de verwarming kan vanuit een standaard comfortstand naar wens worden bijgesteld. Dit kan in de ruimte en via de smartphone van de gast. Toegang tot de kamer kan via een intelligent sluitsysteem dat zowel met pasje als via de smartphone van de gast te bedienen is. De verwarming vindt plaats met lange golf IR stralingspanelen en elektrische vloerverwarming in de badkamers. De prettige stralingswarmte die ervaren wordt als de warmte van de zon, maakt het plaatje helemaal compleet! Alle beachrooms zijn voorzien van infraroodpanelen, in de badkamers is een infraroodpaneel toegepast i.c.m. elektrische vloerverwarming. De slaapkamers in de beachrooms zijn individueel regelbaar. Daarnaast is de horecazaal en de toiletgroep binnen ook voorzien van infraroodpanelen. Pier 7 heeft een prachtig terras die voorzien is van terrasheaters.  Apparatuur in de keuken en horeca is volledig aangesloten op elektriciteit als voedingsbron.

Kortom Pier 7 doet er alles aan om het milieu te sparen, zonder dat zijn gasten inleveren op comfort en kwaliteit!

Neem ook eens een kijkje op de website van Pier 7: www.pier7.nl

  • SpecialistRamon van Dijk
  • Producten
  • GegevensAll Electric